avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 905 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Raport z scos gresit
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Raport z scos gresit

Buna ziua, am uitat sa scot raportul z la sfarsitul unei zilei de lucru,a doua zi la prima ora am batut un bon fiscal fara sa imi dau seama ca in ziua precedenta nu am scos raportul z,la al doilea bon fiscal nu mi-a mai permis casa de marcat sa il bat fara sa scot raport z.Asadar am un raport z de pe 04 pana pe 05.08 cu incasari cumulate 125 lei,dar 7 bonuri sunt batute pe 04.08 si 1 bon pe 05.08 si alt raport z la sfarsitul zilei de 05.08. Cum sa procedez in aceasta situatie?Daca fac 2 monetare pe fiecare raport in parte e ok,chiar daca in primul raport am cumulate bonurile pe 2 zile?

Alte discuții în legătură

Contabilitate i.i florin_magdici florin_magdici Buna, Am cateva nelamuriri cu privire la preluarea unei I. I caen-comert prod alimentare si nealimentare, tigari, tutun pe scurt un chiosc de cartier Din ... (vezi toată discuția)
Descarcare gestiune pe baza monetarului loredana.m loredana.m Buna seara, am preluat firma de la tatal meu acum o luna. La data preluarii aveam un stoc de 12000, problema este ca valoarea stocului la sfarsitul fiecarei ... (vezi toată discuția)
Raport zilnic mariusmusteata mariusmusteata imi poate spune cineva cum pot sa scot raport Z pt vineri...pentru ca am uitat sa il scot in acea seara (vezi toată discuția)