Buna ziua!
va rog sa ma ajutati in urmatoarea problema:
-este legal ca banca sa faca transfer fara acordul titularului dintr-un cont in altul?
exemplific situatia:
luna de luna se depune in contul A o suma minima pentru acoperire de credit,din aceasta suma banca a retras si transferat in alt cont B neinchis de peste 4 ani suma pentru administrare ;
de atata vreme nu am stiut de existenta de plata a contului B ,nu am primt nicio somatie.
Va multumesc!
Cazul 1: si contul A si contul B apartin aceluiasi titular
De verificat conditiile generale de afaceri ale bancii. Teoretic, acolo se specifica ca banca poate rambursa orice taxe/comisioane datorate prin compensare cu oricare din conturile clientului.
Cazul 2: contul A si B au titulari diferiti
Nu e legal si normal, faceti sesizare banca / ANPC / instanta.
multumesc;
contul apartine aceluias titular,unde pot sa citesc despre conditiile generale de afaceri ale bancii ?
nu exista posibilitatea ca aceasta restanta infima de 15 lei veche de peste 4 ani,sa fie prescrisa?
Va multumesc!
Comision de risc
elis57
Am un creditin derulare la BCR. Am inteles ca o data cu intrarea in vigoare a ordonantei 50/2010 banca nu mai trebuie sa-mi perceapa comision de risc. Am ... (vezi toată discuția)
Comisioane bancare
craft
Am primit o poprire de la ANAF pe contul deschis in banca si dupa executarea popririi banca mi-a luat un comision de plata si un comision de administrare a ... (vezi toată discuția)