avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 541 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Intabulare si cadastru apartament
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Intabulare si cadastru apartament

Va rog sa ma ajutati intr o problema.Eu traiesc de mai multi ani in Spania, dar am un apartament in tara pe care acum vreau sa l vand. Am inteles ca trebuie facuta intabularea obligatoriu.Daca eu nu pot veni pentru a face aceasta intabulare, as putea face o procura prin consulatul de aici la o persoana si sa se ocupe el de asta? Si va rog sa mi precizati ce acte trebuiesc .Va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: doniata , utilizator 23:01, 5 August 2015
Trebuie sa incheiati procura in favoarea unei rude/cunoscut /tert care sa desfasoare demersuri initial pentru cadastru si intabulare si ulterior pentru tranzactionarea bunului imobil
Este necesar ca persoana in favoarea careia incheiati procura sa detina documentul care atesta calitatea dvs de proprietar asupra bunului imobil
[ link extern ]
Multumesc frumos pentru raspuns.Sa aveti o noapte linistita.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vânzare apartament segovia_48 segovia_48 Băiatul meu este stabilit în Spania . Are un apartament în România pe care vrea să-l vândă . Pot să-l reprezint la tranzacție și care este procedura ? (vezi toată discuția)
Renuntare "conventie de constituire a unui drept de habitatie viagera" valy_ungur valy_ungur [b]Buna ziua, In urma cu aproximativ patru luni am incheiat un contract cu o persoana : CONVENTIE DE CONSTITUIRE A UNUI DREPT DE HABITATIE VIAGERA ... (vezi toată discuția)
Donatie sau c/v de la o fundatie catre persoana fizica? (instrainare) diaconu_lacramioara diaconu_lacramioara Mare problema!!! Situatia e cam asa: o fundatie vrea sa doneze sau sa vanda catre o persoana fizica o proprietate ce a primit-o in urma unei hotarari ... (vezi toată discuția)