avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 638 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Vânzare apartament
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Vânzare apartament

Băiatul meu este stabilit în Spania . Are un apartament în România pe care vrea să-l vândă . Pot să-l reprezint la tranzacție și care este procedura ?
Ultima modificare: Luni, 17 Ianuarie 2022
segovia_48, utilizator
Cel mai recent răspuns: segovia_48 , utilizator 10:34, 18 Ianuarie 2022
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna ziua, da, puteti in baza unei procuri notariale speciale pe care fiul o poate da si la Ambasada/Consulat si vi-o poate trimite in tara in original.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Pentru ca dv sa puteti desfasura demersurile aferente instrainare bun imobil,este necesar ca fiul dv in calitate de proprietar al imobilului sa incheie procura notariala in favoarea dv in Spania la amabasada sau consulat
Atentie sporita solicitati fiului sa va trimita mai multe exemplare ale procurii deoarece veti avea nevoie atat la asociatia de proprietari pentru eliberare adeverinta cat si la autoritatea fiscala pentru eliberare certificat fiscal
Ultima modificare: Marți, 18 Ianuarie 2022
ynocentta, utilizator
Mulțumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vinzare ap Camerado Camerado Buna ziua .Am un apartament in București pe care vreau sal vind (donat)lui fii-miu .Problema este ca eu și soțul locuim in Japonia și nu putem ajunge in ... (vezi toată discuția)
Procura copil minor Corinas Corinas Buna ziua, Sunt divortata si am un baiat minor in varsta de 16 ani si as vrea sa ies cu el din tara. Tatal lui locuieste in Spania...va rog sa-mi spuneti de ... (vezi toată discuția)
Obtinere ci cand nu esti in tara Milea Alexandru Milea Alexandru am niste prieteni care sunt in Spania. Prietena noastra are o fata care a venit dupa ea in Spania cand nu avea 14 ani deci nu avea CI. Prietena noastra este ... (vezi toată discuția)