avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1916 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Cheltuieli scolarizare
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Cheltuieli scolarizare

Buna ziua , In cadrul Asociatie unde locuiesc in Adunarea Generala sa aprobat sa-i plateasca unei locatare Scoala de Administrator ,blocul ne avand administrator . Ma intereseaza daca este legal ca Asociatia sa plateasca scoala pentru administrator ?chear daca Adunarea Generala a aprobat
Cel mai recent răspuns: Adriantot , moderator 22:44, 5 August 2015
In aceasta speta locatarii hotarasc pe ce vor sa dea banii.
Numai ca scoala si atestatul persoanei sunt personale. Daca se supara peste 2 luni si nu mai vrea sa fie administrator la blocul dv., va lasa cu buza umflata si pe banii dati de dv., locatarii, se angajeaza la alt bloc.

Da, asociatia, ca orice angajator, poate sa suporte cheltuieli de scolarizare, specializare, calificare... Sigur ca aceasta se stabileste printr-un contract intre angajator si angajat, contract in care se va preciza in ce conditii se suporta cheltuiala de scolarizare, drepturi, obligatii.
De exemplu, un contract prin care se stabileste ca asociatia achita acum cheltuielile de scolarizare iar acestea vor fi recuperate prin retinere din salariu in urmatoarele 12 - 36 luni. Sau alte variante.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Hotaririle luate de fostul comitet de bloc, de anul trecut, mai sunt in vigoare si in prezent ? androidu androidu Buna ziua. Din administratia blocului de anul trecu a mai ramas administratora care este angajata si cenzoul care acum e presedinte. Anul trecut comitetul ... (vezi toată discuția)
Garantie materiala handsu handsu Ce se intampla daca cenzorul nu achita garantia materiala stabilita prin Legea 230/2007 ? Poate functiona si asa ? (vezi toată discuția)
Terasa reparata de locatarii ultimului etaj alexberi alexberi Este normal ca doar locatarii ultimului etaj sa plateasca repararea terasei? M-am mutat la ultimul etaj al unui bloc cu asociatie de locatari. ... (vezi toată discuția)