avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 209 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... ACCESARE FONDURI EUROPENE PENTRU AGRICULTURA.
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

ACCESARE FONDURI EUROPENE PENTRU AGRICULTURA.

Buna seara Detin 1,5 ha teren agricol,din care suprafata de 0,5 ha este cu vie nobila dar imbatranita,cealalta suprafata de 1 ha fiind ocupata cu cereale.As dori sa stiu , daca pentru suprafata totala de 1,5 ha as putea accesa fonduri europene fie pentru infiintarea unei alte culturi agricole sau reintinerirea vitei de vie deja existente ,fie pentru achizitie de utilaje,sau infiintarea unei alte culturi cum ar fi trandafiri de dulceata ,pepeni sau plante medicinale. Daca nu este suficient terenul , va rog sa imi spuneti de ce suprafata as avea nevoie pentru a pune in aplicare una dintre optiunile enumerate mai sus.Multumesc anticipat!.

Alte discuții în legătură

Detin 3,9 ha teren si as dori sa stiu ce masuri sau programe sunt la care as putea aplica inchiriez2012 inchiriez2012 Detin 3,9 ha teren din care 3 ha teren agricol intr-o comuna, 0,2 teren agricol(acesta apare ca intravilan deoarece este este langa un oras) si inca 0,7 ha ... (vezi toată discuția)
Srl nou infiintat , finantari nerambursabile. ionescustefanAdrian ionescustefanAdrian De curand am un infiintat un SRL cu gandul de a intreprinde ceva, dar nu dispun de bani suficienti.Am mai multe idei, printre care ar fi :infiintarea unei ... (vezi toată discuția)
Accesare fonduri europene neluvot2008 neluvot2008 Buna seara! As dori sa stiu daca pot accesa fonduri europene pentru infiintarea unei plantatii de trandafiri de dulceata sau de lavanda.Va rog sa imi spuneti ... (vezi toată discuția)