avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 581 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Alocare serie facturi si chitante
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Alocare serie facturi si chitante

buna ziua,
Am inregistrat PFA-ul la ANAF, insa nu am primit de nicaieri serie pentru facturier si chitantier. Eu le-am numerotat pe fiecare in parte si as vrea sa eliberez o factura astazi pentru o traducere. o pot elibera fara serie?
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 09:38, 6 August 2015
Seria si numarul separat pentru fiecare imprimat cu regim special, il dati dumneavoastra printr-o decizie de alocare interval de numere data la inceputul fiecarui an pentru anul in curs. Numerotarea incepe de la 1 pentru fiecare in parte si se continua an dupa an pana cand veti radia pfa-ul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Facturier si chitantier CristinaPopescu CristinaPopescu Sunt o firma neplatitoare de TVA si am un facturier nepersonalizat. Vreau sa stiu ce serie si ce numar ar trebui sa completez, si din cate cifre. Acelasi lucru ... (vezi toată discuția)
Completare factura pfa! mihai15mai mihai15mai Buna ziua, Sunt nou in randul PFA-urilor si sunt cam in ceata cu completarea facturilor, sper ca n-am postat gresit, imi cer scuze daca am nimerit gresit. Ma ... (vezi toată discuția)
Activitate pfa cornelia radoi cornelia radoi buna ziua!sunt pfa de putin timp si azi am incasat primii bani,in urma activitatii desfasurate,si m-am lovit de o problema!am chitantier si facturier fiscal ... (vezi toată discuția)