In principiu nu puteti rezilia unilateral un contract fara despagubiri daca partea cealalta si-a indeplinit toate obligatiile asumate.
Doar daca serviciile sunt de slaba sau chiar proasta calitate puteti iesi fara probleme din contract.
Ziceti in prima postare:
Am incheiat de 3 luni, un contract de 2 ani pentru serviciul de internet, nu am primit nici un echipament subventionat sau la oferta.
Apoi ziceti
singura reducere, ar fi una nu foarte mare de 69 Euro pretul echipamentului in chirie.
Plateati o suma lunara pentru un echipament care costa 69 de euro iar la sfarsitul contractului ar fi fost al dvs? N-am prea inteles ultima propozitie.
Ceva tot v-au oferit, nu stiu cum calculeaza ei avantajele astea cand clientul vrea sa rezilieze contractul si nu cred ca veti reusi sa anulati suma in instanta suma pentru ca au dreptul la o justa despagubire. Poate sa o reduceti insa nu cred ca merita taraitul prin instanta + costurile aferente pentru ceva nesigur.
Puneti o intrebare la reprezentanta sau la relatii cu clientii, vedeti cat v-ar costa si decideti in consecinta.