avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 647 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Taxa inscriere in tabloul avocatilor
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Taxa inscriere in tabloul avocatilor

Dupa examenul de primire in profesia de avocat (pentru avocat stagiar) in cat timp trebuie achitata taxa de inscriere in tabloul avocatilor?
Cel mai recent răspuns: Bogdan - Radu Ursu , Avocat 16:28, 6 August 2015
Taxa de inscriere pe tablou, 1500 de lei pentru avocatii stagiari, o veti achita dupa incheierea unui contract de colaborare sau de salarizare cu un maestru.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intrebare taxe anuale barou Tut_trademark Tut_trademark buna ziua.zilele trecute discutam la o cafea cu o studenta din anu 4 la o universitate prestigioasa din romania si se plangea ca ar vrea sa dea examenul de ... (vezi toată discuția)
Primire examen definitivat Valentina Curosu Valentina Curosu IMi spune si mie cineva, ce imi trebuie pentru primire la examenul de definitivat, o simpla recomandare sau contractul propriu-zis cu avocatul la care m-am ... (vezi toată discuția)
Inscriere tablou de avocati,taxe si contributii; Luciana Guraliu-Macovei Luciana Guraliu-Macovei Dupa luarea examenului de intrare in profesie,care sunt urmatoarele etape pe care ar trebui sa le parcurgem in continuare?Si aici ma refer la taxa de inscriere ... (vezi toată discuția)