Buna ziua , as dori si eu un raspuns daca se poate
Mama mea s-a casatorit legal acum 9 ani cu un barbat ce detinea o casa pe numele lui (proprietatea lui) dinantea casatoriei. Acum el s-a hotarat sa o dea afara din casa pe viitor urmand sa divorteze. Ce drepturi are mama mea in acest caz si ce trebuie sa faca in cazul in care el vrea sa o scoata fortat afara in cateva zile ? Cum trebuie sa procedeze in astfel de situatie ?
Va multumesc !
PS- Mama mea nu a fost trecuta in propietate al casei singura forma legala indeplinita a fost doar un buletin nou cu actuala adresa la care au locuit pana acum ..
Nu are niciun drept, doar sa locuiască pana o evacuează.
Dacă a îmbunătățit și cu banii ei casa, are un drept de creanță, dreptul la niște bani, adică.
Va multumesc pentru raspuns , doar o mica nelamurire daca se poate , cand ati spus ca poate ramane pana o evacueaza v-ati referit la evacuare prin sentinta, ordin judecatoresc sau simplu,, luat de mana si dat afara,, ? Multumesc anticipat !
Drepturi dupa casatorie
mariw
Buna ziua. Bunica mea, Vasilica,a divortat de Nicolae acum 5 ani,dupa 45 de ani de casatorie. Casa in care au locuit amandoi a fost a parintilor lui Nicolae. ... (vezi toată discuția)
Divort si partaj
Petrus1731
As dori o concluzie pentru urmatorul caz:
O familie de la tara, casatoriti de 18 ani, cu doi copii 16 si 14 ani, urmeaza sa divorteze, mai exact barbatul a ... (vezi toată discuția)