avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 557 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... Oprirea de copii dupa actele firmei este legala
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

Oprirea de copii dupa actele firmei este legala

am deschis un srl si am mers la o societate pt a face stampila ,mi sa cerut copie dupa certificatul de inregistrare pe care ulterior la oprit. este legal acest lucru ? pun aceasta intrebare deoarece cautand ceva pe net am gasit pe un anume site datele de identificare ale firmei mele,un site care ofera tuturor persoanelor interesata date despre firma.( banci sau terte persoane )
Cel mai recent răspuns: MihaiPetru , utilizator 13:22, 7 August 2015
Buna ziua!
Apreciez ca si societatea care produce stampila trebuie sa poata justifica, la un eventual control, documentele in baza carora a produs respectiva stampila.
In plus, nu cred ca exista o legatura intre pastrarea copiei dupa CUI si prezenta datelor firmei dumneavoastra pe un site: informatiile despre firma pot fi accesate de pe site-ul ONRC ([ link extern ] .

Cu stima,

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

O societate comerciala are 2 cui-uri. alex256 alex256 Buna ziua! O societate comerciala, X SRL, sa o numim, are 2 CUI-uri, unul dintre ele apare ca inregistrat in Registrul Comertului, altul apare fara numar de ... (vezi toată discuția)
Faliment ONU EMIL ONU EMIL Am cedat o firma unei alte persoane care a inregistrat-o la O.N.R.C. Daca firma dupa o perioada de timp de la preluarea de catre noua persoana intra in ... (vezi toată discuția)
Greseli la infiintare - exista posibilitatea de remdiere? obiect de activitate, punct de lucru si eventuale modificari oneconfusedcat oneconfusedcat Buna ziua! Am nevoie de ateva sfaturi si clarificari. Am deschis un SRL cu activitate principala (si autorizata la infiintare) 4791 – Comert cu ... (vezi toată discuția)