avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 808 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale O societate comerciala are 2 CUI-uri.
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

O societate comerciala are 2 CUI-uri.

Buna ziua!

O societate comerciala, X SRL, sa o numim, are 2 CUI-uri, unul dintre ele apare ca inregistrat in Registrul Comertului, altul apare fara numar de inregistrare in ONRC, dar platitor de TVA. E posibil asa ceva?

Mulțumesc!
Ultima modificare: Duminică, 16 Mai 2021
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: alex256 , utilizator 10:07, 16 Mai 2021
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu are cum să aibă două CUI-uri. Poate este vorba despre un CUI vechi, care nu mai este valabil ca urmare a mutării firmei în alt județ.
Cautand pe Google firma respectiva, am vazut ca apare cu 2 CUI-uri. Am cautat si pe site-ul ANAF si unul apare inregistrat in ONRC si altul nu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pfa - formular 220 + 070 wasssu wasssu 1. Legat de formularul 220, ce trec la punctul II. 9 Document de autorizare? Cand am infiintat pfa-ul am primit certificatul de inregistrare, certificat ... (vezi toată discuția)
Model act constitutiv Sara28 Sara28 Buna, ma poate ajuta si pe mine cineva in legatura cu actul constitutiv al unui SRL?Vreau sa infiintez un srl asociat unic.Am cautat pe situl ONRC model dar ... (vezi toată discuția)
Preluare neautorizata a datelor firmei pe site-urile cu informatii despre firme IuliaPopescu IuliaPopescu Buna ziua, Este vorba in cazul nostru de vrajitorul.eu Refuza sa scoata de pe site datele firmei noastre - fapt pentru care sintem sunati in continuu de ... (vezi toată discuția)