avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1093 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Un testament autentic poate fi supus executarii silite?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Un testament autentic poate fi supus executarii silite?

Un parinte, depune, la notar, un testament autentic, pentru un imobil, pe numele unui copil al sau. Ulterior, in cazul unei executari silite pe bunurile parintelui, acel imobil lasat prin testament autentic copilului sau, poate fi supus executarii silite?
Va multumesc!
Imi pare rau sa va spun, dar nu sunt inteles; oricum, va multumesc. Daca poate cineva sa-mi dea un sfat....!
Mie îmi pare rău că dvs nu înțelegeți, nu o sa primiți sfaturi pe forum cum sa va fraudati creditorii. De altfel, va puteți alege și cu o plângere penala pe abuz de încredere în dauna creditorului.
Un răspuns care nu va e pe.plac nu înseamnă că sunteți neinteles

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bunul imobil urmarit la executarea silita Daniela Gratiela Daniela Gratiela bunul imobil poate fi urmarit daca a fost vandut socrului, dupa ce s-a inceput executarea silita [b]doar pe bunurile mobile[/b]. Executarea silita a inceput ca ... (vezi toată discuția)
Executare silita ramona83 ramona83 buna ziua, am marea rugaminte la dvs. cei care sunteti in masura sa imi explicati si totodata sa ma ajutati si sa imi dati sfaturi ce si cum sa fac cu ... (vezi toată discuția)
Executarea silita-bunurile parintilor si bunurile copiilor inara inara Buna ziua! Am o mare nedumerire : daca unul dintre parinti este executat silit pentru neplata ratelor bancare, vor fi luate in calcul doar bunurile parintelui ... (vezi toată discuția)