avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1005 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Costuri și acte necesare schimbare denumire SRL-D
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Costuri și acte necesare schimbare denumire SRL-D

Buna ziua, aș dori să aflu care sunt costurile și actele necesare pentru schimbarea denumirii unui SRL-D. Nu am datorii pe firmă, firma este înființată de la începutul acestui an (ianuarie 2015), această schimbare ține mai mult de branding al firmei, nu de altceva. Să zicem că am avut o alegere neinspirată când am înființat firma. Am găsit ceva răspunsuri din urmă, însă nu sunt actualizate și mai ales nu se referă la SRL-D. Am uitat să specific că sunt asociat unic și administrator al respectivei firme.
Ultima modificare: Vineri, 7 August 2015
CatalinCorozanu, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 09:44, 8 August 2015
Documente necesare pentru înregistrarea în registrul comerţului a menţiunii privind modificarea denumirii unui profesionist :
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Trecerea de la srl-d la srl Simion1984 Simion1984 Buna ziua! Am deschis in urma cu 3 ani ,in aprilie 2011, o societate comerciala de tip SRL-D . Anul acesta firma isi va pierde statul de SRL-D, odata cu ... (vezi toată discuția)
Denumire firma protejata la osim gygyct1962 gygyct1962 Buna ziua, Va solicit un sfat autorizat in domeniu,in cazul meu. In 28.08.2014 am infiintat un SRL-D ca urmare a abrogarii limitei de varsta de 35 de ani,eu ... (vezi toată discuția)
Mutare srl dintr-un judet in alt judet MADALINA ARMEANU MADALINA ARMEANU SRL-ul pe care il detin in judetul Braila este momentan suspendat din Aprilie 2010. Doresc sa reiau activitatea, insa in judetul Bacau (acolo unde m-am ... (vezi toată discuția)