avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 860 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale administrator
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

administrator

buna ziua, sunt administrator la o firma peste doua saptamani urmeaza sa nasc, nu am specificat sint angajata cu catre de munca, dupa ce nasc vreau sa intru in ingrijire copil pana la varsta de 2 ani, intrebarea mea este mai am dreptul de semnatura pentru banca, declaratii,si altele in firma? multumesc
Cel mai recent răspuns: Florian Turlete , Avocat 13:56, 13 Iulie 2009
Sunteti angajata in functia de administrator?
deci sunt angajata cu contract de munca, dupa ce nasc vreau sa intru in ingrijire copil pana la varsta de 2 ani, deci contractul de munca o sa imi fie suspendat timp de 2 ani, intrebarea este ca administrator mai pot semna acte, mentionez ca firma este a mea, nu ma afecteaza cu nimica ca intru in ingrijire copil, multumesc.
Puteti semna in continuare toate actele firmei calitatea de administrator nu este suspendata
daca intrati in concediu pentru cresterea copilului, activitatea se suspenda pe aceasta perioda.daca vreti sa nu raspundeti penal . nu semnati acte care va aduc prejudicii.
In actele constitutive ale societatii cine apare administrator?

Alte discuții în legătură

Compatibilitate statut de administrator cu concediul de crestere copil anca332 anca332 Buna ziua, Sunt administrator si asociat unic la unei societati comercile si sunt angajata cu contract de munca in functia de manager. In luna iunie 2016 ... (vezi toată discuția)
Bună ziua. ca administrator unic și unic angajat la o srl, ... MarivsRO MarivsRO Bună ziua. Ca administrator unic și unic angajat la o SRL, în calitate de inginer proiectant, dacă intru în concediu de creștere copil, am voie să mai ... (vezi toată discuția)
Demisie administrator raca raca Sunt administratorul unui SRL din 2006. Anul trecut asociatul unic a vandut firma unei alte persoane (tot asociat unic-cetatean strain) eu ramanand in ... (vezi toată discuția)