Bună ziua. Ca administrator unic și unic angajat la o SRL, în calitate de inginer proiectant, dacă intru în concediu de creștere copil, am voie să mai particip la faze în șantiere în curs și/sau să semnez pe proiecte în curs/noi emise de SRL? Ca administrator nu am venituri decât prin dividende, am doar venituri din salariu ca inginer proiectant.
Nu am găsit, dar nici nu sunt 100% sigur că am înțeles ce întrebați mai exact. Puteți reformula/explica?
Întrebarea mea este dacă pot participa la proiecte în curs, care deja sunt în lucru și dacă pot semna pe documentele de participare la faze determinante în șantier și dacă SRL poate emite proiecte noi, eu fiind singurul angajat al societății, dar care intră în concediu. Firma va putea emite facturi și face încasări, chiar dacă singurul angajat cu drept de proiectare este în concediu?
Reformulez : in actul constitutiv aveti mentionat dreptul de a desfasura aceste activitati in calitate de administrator? Deoarece, suspendarea contractului individual de munca are ca efect suspendarea prestarii muncii de catre salariat si a platii drepturilor de natura salariala de catre angajator.
Daca nu le aveti mentionate , in opinia mea, nu puteti face asa ceva.