buna ziua, sunt administrator la o firma peste doua saptamani urmeaza sa nasc, nu am specificat sint angajata cu catre de munca, dupa ce nasc vreau sa intru in ingrijire copil pana la varsta de 2 ani, intrebarea mea este mai am dreptul de semnatura pentru banca, declaratii,si altele in firma? multumesc
D-v va continuati calitatea de administrator in baza actului constitutiv, respectiv in baza mandatului pe care l-a ti primit de administrator al societatii prin actul constitutiv, In calitatea pe care o aveti de admin puteti sa reprezentati societatea in limitele prevazute de actul constitutiv, In concluzie calitatea d-v de administrator nu inceteaza, chiar daca contractul de munca este suspendat pe perioada concediului de crestere a copilului.
Nu intamplator am pus intrebarea. La primirea indemnizatiei dati o declaratie ca nu aveti alte venituri, daca in C.M. sunteti angajat in functia de administrator va trebui sa va revocati din functie sau sa precizati ca mandatul de administrator este cu titlu gratuit. daca in C.M. figurati ca angajat in alta functie totul e OK.. Important este sa nu aveti alte venituri.
Demisie administrator
raca
Sunt administratorul unui SRL din 2006. Anul trecut asociatul unic a vandut firma unei alte persoane (tot asociat unic-cetatean strain) eu ramanand in ... (vezi toată discuția)