avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 491 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Deduc cheltuiala unei chirii in baza unui contract ...
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Deduc cheltuiala unei chirii in baza unui contract neinregistrat?

Buna ziua, daca o firma inchiriaza o locuinta de serviciu pentru un angajat, proprietarul nu inregistreaza contractul, firma are dreptul sa isi deduca cheltuiala daca contractul in cauza nu este inregistrat la Anaf? Este societatea obligata sa se asigure ca proprietarul a inregistrat contractul?
Cel mai recent răspuns: Dumitrascu Petrica , Contabil 23:12, 7 August 2015
Daca proprietarul este persoana fizica si tu chirias persoana juridica contractul trebuie inregistrat "musai" la ANAF!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Aplicarea legii tva in cazul inchirierii de la persoana fizica georgemarinm georgemarinm Daca o persoana juridica inchiriaza o proprietate de la o persoana fizica, cum se aplica taxarea TVA? Luam exemplul in care chiria lunara este de 1190E, ... (vezi toată discuția)
Contract inchiriere proprietar persoana juridica eugen82 eugen82 in cazul in care proprietarul unui imobil este persoana juridica - societate comerciala iar aceasta inchiriaza imobilul, [b]mai este sau nu necesara ... (vezi toată discuția)
Act constitutiv cu sediu social si punct de lucru adriana.deeb adriana.deeb buna ziua, dorim sa deschidem un srl. pana acum am rezervat doar denumirea. sediul social va fi pe un contract de comodat iar punctul de lucru cu contract ... (vezi toată discuția)