avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 531 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... contract colectiv de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

contract colectiv de munca

Am iesit la pensie cu grad de invaliditate 2 in iunie 2014 si conform contract colectiv de munca am avut dreptul la 110 lei subventie la curentul electric. Am primit aceasta suma lunar pana in ianuarie 2015 de cand societatea a inclus aceasta suma in salariile celor ramasi angajati, iar la pensionari a sistat plata. Mai avem drept la acest beneficiu specificat in contractul colectiv de munca , aflat in vigoare la data pensionarii, chiar daca societatea a renuntat la vechiul contract colectiv de munca si a adoptat altul?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:39, 7 August 2015
Aveati dreptul pana la intrarea in vigoare a noului CCM.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Aplicabilitate decizie de pensionare pe caz de boala cristina69 cristina69 Buna ziua Va rog sa ma ajutati cu privire la urmatoarea speta: Un angajat al unei societati comerciale a primit in luna august 2014 o decizie de ... (vezi toată discuția)
Daca un fost angajat al unei societati comerciale solicita un premiu in baza unui ccm, acesta are dreptul la acordarea lui? cristina69 cristina69 Buna ziua Va rog sa imi spuneti daca un fost angajat al unei societati comerciale , solicita la acest moment (2016) un premiu care nu i-a fost acordat in ... (vezi toată discuția)
Reducerea programului de lucru cu 2 ore pana la implinirea a doi ani a copilului mikutica mikutica Buna ziua, M-am intors din concediu de crestere copil pana la un an in 2012 si am beneficiat de reducerea programului de lucru cu 2 ore pana cand implineste ... (vezi toată discuția)