avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 950 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Salarii Compensatorii
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Salarii Compensatorii

Buna ziua! As vrea sa stiu ce lege sau ordonanta prevedea in anul 2001 - 2002 acordarea de salarii compensatorii in cazul concedieri s-au externalizari unor servicii din marile firme de stat s-au particulare! Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: albert56 , utilizator 11:51, 8 August 2015
Vedeti Ordonanţa de urgenţă nr. 98/1999 privind protecţia socială a persoanelor ale căror contracte individuale de muncă vor fi desfăcute ca urmare a concedierilor colective, in vigoare de la 29.06.1999.
Va multumesc!!=D>

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salarii compensatorii - concediere colectiva iolanda15 iolanda15 Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu un raspuns la urmatoarea situaţie. La institutia la care sunt angajată vor avea loc concedieri colective în perioada ... (vezi toată discuția)
Salariile compensatorii nu se mai acorda? ContSters81953 ContSters81953 Lucrez personal contractual la o directie de sanatate publica si am intrat in preaviz de concediere pe motiv de restructurare.Contractul colectiv de munca la ... (vezi toată discuția)
Bună ziua, ma numesc gianina ,din vaslui . lucrez la o fabrica ... Eu43 Eu43 Bună ziua, ma numesc Gianina ,din Vaslui . Lucrez la o fabrica de confectii textile, care se v a închide,deci concediere colectivă, în reg de ordine ... (vezi toată discuția)