avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 575 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Despagubire taximetrist in caz de accident.
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Despagubire taximetrist in caz de accident.

Buna ziua. Sunt taximetrist in Galati. Astazi am avut un accident rutier. Tin sa mentionez ca sunt nevinovat. Politia il considera vinovat pe soferul care a intrat in mine.

Intrebarea mea este urmatoarea: datorita faptului ca singura mea sursa de venit este aceasta masina, eu nu pot produce venit pe perioada in care aceasta se afla in service la reparat. Astfel ca, as dori sa stiu daca pot cere despagubiri pe venitul pe care eu nu pot sa il realizez in aceasta perioada.
Daca raspunsul este da, as dori, de asemenea sa stiu care sunt pasii pe care ar trebui sa ii urmez in continuare. Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Laszlo Bicsak , Alte profesii 13:42, 8 August 2015
Raspunsul este da, iar pasul de urmat este sa va angajati un avocat specializat in domeniul despagubirilor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cerere daune dupa accident rutier. poate cere daune materiale o societate comerciala dizolvata, ... augustinalexandrescu@yahoo.com augustinalexandrescu@yahoo.com Poate cere daune materiale o societate comerciala dizolvata, in situatia in care un taxi i-a distrus un autoturism din dotare (care a fost dezmembrat)? Speta ... (vezi toată discuția)
Accident masina (depasire) Robertrobi Robertrobi Buna seara as dori sa va cer o parere,astazi am avut parte de un eveniment rutier, Mergeam linistit cu 60 km in fata mea era un taximetrist mergea incet pe ... (vezi toată discuția)
Despagubiri ore de munca teo53 teo53 taximetrist cu masina avariata . vinovat este alt sofer cu alta masina.am fost lovit in trafic.accident constatat de politie.acum eu stau fara sa pot muncii ... (vezi toată discuția)