Buna ziua ma aflu in situatia prescriptiei achizitive iar incercind sa constitui dreptul de proprietate am gasit muuuulte cai de urmat.
Fara sa du eu exemple care credeti ca in acest caz -al meu - ar fi cea mai buna si sigura cale de urmat ?
Va multumesc anticipat ; intrebarea mea are scopul de a ma lamuri intr-o privinta dupa cum spuneam mai sus.
Ok,ok, buna seara , pe scurt este vorba despre o proprietate pe care familia mea a folosit-o, intertinut-o s.a.m.d. timp de peste 20 de ani. Verii si celelalte rude care locuiesc in alte judete decit cel unde se afla proprietatea nu au dorit sa contribuie cu nimic la bunastarea acestei proprietati nici in numele lor nici in numele nostru.
Ce rezulta din aceasta conjunctura ? Lor nu le trebuie aceasta proprietate.
Un lucru este foarte clar, zic eu, pentru mine , nu ii voi putea aduce in fata notarului nici pe propria cheltuiala si atunci ce imi ramine de facut ? de aplicat una dintre acele muulte cai pentru constituirea pe un singur nume a proprietatii. Deci care ar putea fi cea mai la indemina procedura a prescriptiei achizitive in acest caz al meu care NU DIFERA CU NIMIC DE CELELALTE CAZURI AFLATE IN SITUATIA MEA , caz in care particularitatile se stare ar putea creea un caz particular. Deci de ce trebuie sa detaliez ??? Ma rog, intrebarea mea , a persoanei care se afla in aceasta situatie prima data este, dvs acela care ati mai procedat fie si la ajutorarea in cazuri similare a diverselor persoane ce v-au solicitat, cum ati procedat pentru a fi eficient si a nu taragana lucrurile la nesfirsit? De ce trebuie sa ma feresc si ce pot folosi in ajutorul meu? S.A.M.D. M-ati inteles. Va multumesc anticipat.
Mmda asa ma gindeam si eu ca este cel maI bine sa procedez .
Va multumesc tuturor acelora care s-au implicat si au spus tot,
sau poate ca mai este cite ceva de spus, iar cine va a uitat ceva. Sa mai vedem.