avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 557 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Comodat sediu social
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Comodat sediu social

As dori sa stiu, daca am contract de comodat pe 3 ani ptr sediul social (cu posibilitatea de prelungire prin act aditional), la expirarea celor 3 ani, cand se face actul aditional de prelungire, aceasta prelungire trebuie anuntata si inregistrata la Registrul Comertului (altfel firma apare cu sediu social necunoscut)?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: sorincapitanescu , utilizator 16:13, 8 August 2015
Da, noul contract trebuie depus.
Bineînțeles că trebuie menționată prelungirea valabilității sediului social la registrul comerțului. În caz contrar, firma o să apară ca având sediul social expirat.
La financiar se depune ceva (referitor la noul sediu social sau daca s-a deschis punct de lucru}?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prelungire contract comodat sediu social Jan2012 Jan2012 Buna ziua, Am un SRL pentru al carui sediu social am incheiat un contract de comodat pe o durata de 1 an dar exista si mentiunea ca se prelungeste automat in ... (vezi toată discuția)
Prelungire valabilitate sediu social si punct de lucru bvr bvr Buna ziua! Va rog sa ma ajutati intr-o problema. Doresc sa suspend activitatea unei firme. Am cerut un certificat constatator din care reiese ca are sediul ... (vezi toată discuția)
Prelungire contract comodat - inregistrata la anaf alina851 alina851 Buna ziua, In cat timp trebuie anuntata prelungirea contractului de comodat a unui PFA la ANAF? (vezi toată discuția)