avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 709 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Salariu grefier cu studii superioare juridice incadrat ...
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Salariu grefier cu studii superioare juridice incadrat pe un post de grefier ce nu necesita studii superioare juridice

Buna ziua! Eu tocmai am terminat dreptul și as vrea sa dau examen organizat de un parchet de pe lângă o curte de apel pentru încadrarea pe un post de grefier fără studii superioare de la un parchet de pe lângă o judecătorie. Îmi puteți spune:
1. dacă în ceea ce privește salariul voi fi remunerat ca un grefier fără studii superioare juridice (asa cum ar fi cerința pentru postul vacant) sau voi fi remunerat conform studiilor mele?
2. stagiul de pregătire va fi doar de 2 luni și se va desfășura la parchetul unde este postul vacant (în provincie) sau va avea loc în București (aici fiind sediul central al SNG responsabilă cu școlarizarea mea)?
3. având în vedere cele de mai sus, care ar fi salariul concret actualizat și după cât timp va putea crește (conform cu vechime ș.a.)?
Mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: HIH , utilizator 13:35, 9 August 2015
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bursa grefier Lavinia Buturuga Lavinia Buturuga Stie cineva cat este bursa pentru cei care urmeaza SNG -ul? mai poate da mai multe detalii despre ce presupune acest SNG? Multumesc! (vezi toată discuția)
Admitere scoala nationala de grefieri septembrie 2010. allyynnutza allyynnutza Buna ziua. As vrea sa stiu daca are cineva idee despre admiterea la scoala natioanala de grefieri din septembrie 2010. Pe site-ul csm-ului, in calendarul ... (vezi toată discuția)
Profesia de grefier: pro ºi contra GoodnightLady GoodnightLady Bună ziua! Adresez următorul mesaj studenţilor sau absolvenţilor SNG. Am 23 de ani şi mă atrage mult meseria de grefier, deşi ştiu că implică ... (vezi toată discuția)