avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 638 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Salariu la iesirea in pensie anticipata
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Salariu la iesirea in pensie anticipata

As dori sa stiu daca cel care va iesi la pensie are dreptul la un salariu compensatoriu. Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:41, 9 August 2015
Numai daca asa ceva este prevazut in c.i.m., in c.c.m. aplicabil sau in reg.intern al angajatorului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediere vsvsvs vsvsvs Au dreptul sa te dea afara fara sa-ti asigure salarii compensatorii? (vezi toată discuția)
Buna ziua,am o intrebare,zilele de salariu sunt pe 05-lichidare,respectiv ... Georgianazzz Georgianazzz Buna ziua,am o intrebare,zilele de salariu sunt pe 05-lichidare,respectiv 20-avans ale lunii.pe data de 27 .10 inchei preavizul de 20 zile.doresc sa stiu daca ... (vezi toată discuția)
Desfintarea posturilor in societate.. pe motiv de reorganizare sadaka sadaka buna ziua, va rog sa-mi spuneti care sunt conditiile care trebuiesc respectate atunci cand esti anuntat de societate ca iti este desfintat postul; in aceasta ... (vezi toată discuția)