avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1034 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... concediere
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

concediere

Au dreptul sa te dea afara fara sa-ti asigure salarii compensatorii?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:40, 30 Aprilie 2013
Da, angajatorul are aceasta posibilitate ..

Acordarea de salarii compensatorii este posibila numai daca este prevazuta in c.i.m., in c.c.m. aplicabil sau in reg.intern al angajatorului.

Conform Codului Muncii nu beneficiati de niciun salariu compensatoriu, intrucat Codul Muncii prevede doar posibilitatea de a beneficia de compensatii în condiţiile prevăzute de lege şi de contractul colectiv de muncă aplicabil.
Ultima modificare: Marți, 30 Aprilie 2013
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Preaviz concediere defiintare post - salariu compensatoriu cozmyn18 cozmyn18 Buna ziua dl. avocat, Sunt din Brasov, si lucrez pentru o firma din Targu Mures. Poziția mea este de Manager Zonal, si lucrez home office, avand in ... (vezi toată discuția)
Salariu compensatoriu va rog ajutati-ma! beta88 beta88 buna ziua!in 2 luni angajatorul meu vrea sa ma concedieze prin articolul 67 din legea 53/2003!as vrea sa stiu daca pot primi salariu compensatoriu!specific nu ... (vezi toată discuția)
Concediu adrianiliescu1959 adrianiliescu1959 Buna ziua, Am lucrat cu contract pe perioada nedeterminata intr-o firma cam 40 zile si postul a fost defiintat de agajator. 1)Am dreptul la concediu aferent ... (vezi toată discuția)