avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1060 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Prescriere clienti incerti
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Prescriere clienti incerti

In anul 2013 pentru un clinet care a fost declarat in faliment am facut urmatoarele inregistrari contabile : Inregistrarea pierderii din creante : 654 = 4118 8403.36
4428 = 4118 1596.64
si 4118 = 4111 10000

Acum sefu meu a cedat o parte din creante la o firma recuperatoare in baza unui contract de cesiune creanta. Sefu le-a taiat o chitanta de 1500 lei in baza acestui contract. Cum pot sa inregistrez aceasta chitanta? Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Fănel Plopeanu , Consultant asigurari 12:41, 12 August 2015
Va recomand Contul 754 "Venituri din creante reactivate si debitori diversi"

Succes!
Multumesc! Dar ce a-ti zambit? :)
Este statusul meu, nu va era adresat doar Dvs.

O zi buna!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Clienti incerti pol ileana pol ileana cum se procedeaza cu clientii de la care nu poti sa-ti recuperezi creanta si nici nu sunt in instanta, vechimea lor fiind din 2006. cum se pot scoate din ... (vezi toată discuția)
Scoaterea din evidenta a creantelor neancasate Ana M Eliade Ana M Eliade Sunt in situatia in care am mai multe creante neancasate, pana in 10.000 lei, catre mai multi clienti, pentru care am hotarari judecatoresti definitive si ... (vezi toată discuția)
Facturi mai vechi de 3 ani ioanaep ioanaep Buna ziua, Intrebarea mea este urmatoarea: Avem cativa furnizori cu sold , iar sumele sunt din 2006, aceste sume se pot prescrie din initiativa noastra? ... (vezi toată discuția)