avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 937 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Este tentativa de omor?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Este tentativa de omor?

Ieri un individ care ma ameninta cu moartea de ceva vreme a venit la un metru distanta de mine cu masina jeep mare de teren si, cand a ajuns in dreptul meu, a virat brusc de volan cu intentia clara de a ma lovi, daca nu ma feream ma calca, a atins un bagaj pe care il aveam cu mine, in mana il tineam.
Este tentativa de omor?
Am amintit despre probe întrucâ nicio persoană nu poate fi urmărită penal ori condamnată în lipsa unui probatoriu temeinic.
Dacă dețineți cel puțin dovada amenințărilor cu moartea, mesaje scrise, înregistrări, v-ar fi de folos dacă decideți să depuneți plângere.Eu vă cred, nu se pune problema că aș avea îndoieli cu privire la cele relatate de dvs.
Da, detin inregistrari audio video.

Ultima modificare: Miercuri, 12 August 2015
Ana Cristina Margu Birou de mediator , Mediator
MiaunelsiBalanel a scris:

catalin27smb a scris:

Este ameninţare!

Si tentativa de omor cum arata atunci? Daca ma calca si nu muream? Hahha.
Multumesc.

Tentativa de omor arată cam ca în cazul polițistului din București accidentat de turcul în stare de ebrietate, ce acum se zbate între viață și moarte!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenintare cu moartea repetata Sever Simion Sever Simion Aseara am fost din nou amenintat cu moartea la mine acasa, a alergat dupa mine, a vrut sa ma bata, m-a injurat si amenintat cu bataia de catre un golan care si ... (vezi toată discuția)
Divort cu nabadai de cetatean arab Bibicu78 Bibicu78 Buna ziua Am urmatoarea speta. O prietena de-a mea, s-a casatorit in italia cu un cetatean egiptean cu care are un copil. Dupa 3 ani de casatorie a hotarat ... (vezi toată discuția)
Legitima aparare catcam catcam Buna ziua!vreau sa supun dezbaterii o speta in care sunt implicate mai multe familii de o parte si un individ certat cu legea. Concret, de circa 3 ani ... (vezi toată discuția)