avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 931 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Contract de comodat
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Contract de comodat

locuim intr-o casa in baza unui contract de comodat facut intre socrul si sotul meu. eu doresc sa infiintez o societate a mea, si vreau sediul social aici. Avand in vedere ca din contractul de comodat cu sotul meu mai sunt 5 ani, cu cine trebuie sa fac la randul meu contract de comodat pentru SC, cu sotul sau cu socrul (care e proprietarul)? este obligatoriu sa fie facut la notar, sau registrul comertului accepta si contractul simplu ca o intelegere intre parti?
Cel mai recent răspuns: EllieM , utilizator 17:28, 10 August 2015
Buna ziua,

contractul se face cu proprietarul. Contractul se face sub semnatura privata si se va semna pe fiecare pagina.
~ Conținut șters la cerere ~
Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de comodat?! idhiticas3891 idhiticas3891 Buna ziua. Am un PFA proaspat facut si pe moment am sediul unde si locuiesc, dar vreau sa mut sediul PFA-lui la o alta adresa, mai exact in locuinta socrilor ... (vezi toată discuția)
Contract constituțional RamGoi80 RamGoi80 Buna ziua. Mi s-a cerut de la Registrul Comerțului Contract constituțional între proprietari și firma, pentru înființarea firmei și stabilirea sediului ... (vezi toată discuția)
Probleme contract comodat pentru sediu social firsd firsd Buna seara! Am nevoie de o solutie pentru urmatoarea speta cu Registrul Comertului: Doresc sa stabilesc sediul social al unui SRL intr-un apartament. Darea ... (vezi toată discuția)