avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 909 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Contract constituțional
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Contract constituțional

Buna ziua. Mi s-a cerut de la Registrul Comerțului Contract constituțional între proprietari și firma, pentru înființarea firmei și stabilirea sediului la adresa la care locuim, proprietate personală. Este acelasi lucru ca și contractul de comodat? Mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: RamGoi80 , utilizator 20:38, 3 Iunie 2017
Salut.
Da, este contractul de comodat. De asemenea, este valabil sub semnatura privata (nu trebuie la notar).
Mulțumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de comodat taie taie Buna ziua, Am o nelamurire: o persoana fizica detine un spatiu, proprietatea sa ,pentru activitate comerciala.Aceasta persoana are o societate comerciala si ... (vezi toată discuția)
Cum se incheie un contract de comodat pentru a infiinta un srl? molnaralexandru molnaralexandru Buna seara, Doresc sa infiintez un srl cu sediul in Brasov. Sediul este garsoniera in care locuiesc cu prietena mea, iar proprietarul este mama ei care ... (vezi toată discuția)
Contact de comodat selena666 selena666 Am facut un contract de vanzare-cumparare de spatiu pe persoana fizica. Acum mi-am infiintat o firma la sfarsitul lui 2004. Ce este mai bine de facut act de ... (vezi toată discuția)