avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 603 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Ce se poate face daca poprirea pe venituri salariale ...
Discuție deschisă în Executare silită

Ce se poate face daca poprirea pe venituri salariale este mai mare de 1/2 din salariu net?

Buna ziua,

In urma unei hotarari date de un executor judecatoresc contul de salariu a fost poprit pentru suma de 20000 RON, din cate am inteles suma maxima care poate fi poprita este de maxim 1/2 din venitul net. In cazul de fata toata suma este poprita,nu am acces la intreg salariul/venitul,am fost la banca dar am fost trimis la executor,am sunat la cei de la EOS KSI pentru detalii despre executor dar nu am aflat decat un nume si o adresa momentan,ce poate fi facut in acest caz cand am poprire pe tot venitul meu?
Cel mai recent răspuns: Valeriu Chirita , Avocat 00:38, 11 August 2015
Va trebui sa vorbiti cu executorul si sa-i precizati ca sumele ce va intra in cont sunt drepturi salariale.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poprire salariu goldenwolf goldenwolf Va rog frumos sa ma lamuriti asupra catorva aspecte: Am mai multe credite restante. In urma unui concurs de evenimente nefericite(boala, pierderea locului de ... (vezi toată discuția)
Executare silita card de cumparaturi carrefour 2007 nukytza nukytza Buna ziua, In data de 9 aprilie 2015 am primit de la banca la care am contul de salariu un mail prin care mi se aducea la cunostinta infiintarea unei ... (vezi toată discuția)
Buna seara am fost executat silit de bt, mi se retine din salariu, ... aetnip aetnip Buna seara am fost executat silit de BT, mi se retine din salariu, dar de un an ma tot suna cei de la EOS si -mi spun ca mi-a fost cesionata creanta si imi ... (vezi toată discuția)