avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 795 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Intrare in posesia unui teren
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Intrare in posesia unui teren

Buna ziua,
Din primarie am primit informatia prin care daca am doi martori care sa declare ca sunt martori la faptul ca timp de 19 ani am utilizat un teren, pot depune cerere la primarie pentru a intra in posesia acestui teren.Va rog sa imi spuneti daca se poate asa ceva, si cum trebuie formulata o astfel de cerere catre primarie, avand in vedere ca terenul l-am folosit de aproape 20 de ani, si am mai mult de doi martori care sa aeteste acest fapt.
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Alina19800407 , utilizator 04:50, 20 Februarie 2019
De depus, depun, dar va rog sa ma ajutati cu formularea acesteia.Ce anume ar trebui sa contina aceasta cerere.
Va multumesc!
Bună ziua avem un teren in bacău si pe el s a construi blocuri. inainte era casa noastră care a fost demolată.cum trebuie procedat sa intram in posesia actelor. va multumesc anticipat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dreptul de proprietate al unui teren hangiunel hangiunel multumesc anticipat pentru raspuns. tatal meu are in stapanire un teren de circa 150 mp de peste 30 de ani dar nu are act pe el cum poate sa dobandeasca un ... (vezi toată discuția)
Uzucapiune buna buna Detin din 1990 teren + casa - limitele de hotar specificate in act corespund cu realitatea de pe teren. In acte 363 mp, pe teren 549 mp, eroare calcul ... (vezi toată discuția)
Uzucapiune,jonctiune liamic43 liamic43 Speta: G.moare in 1973.Lasa mostenire sotiei G.E. un teren .G.E moare in 1981.Lasa mostenire terenul respectiv catre 3 mostenitori care au facut ... (vezi toată discuția)