avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 434 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Achizitie catel din strainatate, posibila inselaciune ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Achizitie catel din strainatate, posibila inselaciune cu asigurarea

Buna seara , as avea o intrebare ; daca am vorbit prin email cu o persoana sa imi livreze gratis un catel si eu doar sa ii platesc suma de 50 ron ...ea(persoana) a zis ca este in Italia si mi-l trimite printr-o agentie . Azi am primit un mail de la o firma care zice ca se numeste airline expres delivery in care imi scria ca daca nu platesc suma de 2500 ron nu imi poate trimite catelul care se afla in Franta si ma vor da in judecata pentru abandonul animalului ca ei au toate datele mele si ca acest catel e trecut pe numele meu , eu nesemnand nimic ci doar am purtat niste conversatii pe mail . Este posibil nasa ceva ? VA ROG SA MA AJUTATI CA SUNT TARE SPERIATA !va atasez si ce mi-au scris ei
You could use our Partial Insurance Scheme to Insure your Pets Life . You will have to pay a refundable insurance fee of 2500 RON and will be refunded back to you once your pet is delivered to your home
nu va faceti griji, este clar o inselatorie. nicio companie care se respecta cat de cat nu are email la @hotmail.com, in plus engleza lor e ... de toata jena, din nou, niciun avocat nu ar transmite asa ceva. le puteti transmite sa-i manance coada, in engleza se zice "eat its tail" :)
Si daca va amenintau ca o ard pe rug pe Ioana D'arc pe rug si apoi va aresteaza pe viata daca nu le trimiteti banii era mai veridic? Sunt escroci si spun orice ca sa prinda fraierul. Spuneti-le ca tocmai le-ati trimis banii si sa ii astepte la banca. A cautat un asmenea escroc o saptamana banii prin banca (pe care i-am "trimis")
Avocatul Fasam este in mod sigur un frate nigerian de-al lui Patraulea!

Nu le trimiteti nimic, nu continuati discutiile. Cand vor observa ca nu a tinut teapa ii vor manca singuri coada.

V-ati creat singura probleme, se pot pune mai multe intrebari, cum ati contactat persoana care v-a promis catelul, ati vazut catelul pe vreun site, de ce nu ati luat un catel din RO daca v-a informat ca il trimite din Italia?



Aveti dreptate , va multumesc. Imi este invatatura de minte .
Nu va alarmati. Cautati pe Google
pet scam
si veti gasi totul despre aceasta excrocherie.
Eventual intrebati-l pe faimosul avocat de afara (à propos, headquarters" se scrie intr-un cuvant) daca stie ceva de aceasta excrocherie si dati-i linkul.
Cel mai bine nu mai raspundeti de loc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Law society din mare britanie! praetore praetore Ati auzit ca in Marea Britanie au facut mai usoara accederea la nivelul de solicitor si barrister...si chiar intr-un fel cele 2 profesii s-au unificat...in ... (vezi toată discuția)
Dreptul de folosire al domeniului Bogdan V Bogdan V Buna ziua, Daca firma are un domeniu www rezervat pe un an de zile prin plata facturii catre firma de hosting, este posibil ca o firma straina, din China de ... (vezi toată discuția)