avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 852 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Reclame in usa acces apartament
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Reclame in usa acces apartament

Buna ziua
Ne confruntam cu urmatoarea problema: o multime de furnizori, firme, isi fac reclama atarnand in clantele usilor, ori bagand in deschizatura usii, reclame, fluturasi.
Avem cutii postale, avem interfon.
In baza carui temei legal am putea sa ii obligam sa nu mai foloseasca usile de acces in apartamente pentru a-si plasa reclamele ci sa se foloseasca de cutiile postale, care au aceasta destinatie?
Exista vreo prevedere legala legata de siguranta locuintei, ori folosirea abuziva a proprietatii fara acordul proprietaruului (usa acces).
Mentionez ca politia de proximitate ne-a avertizat sa avem grija sa nu lasam indicii care sa poata fi facilita spargerea apartamentelor, iar aceste reclame ramase agatate in usi-atunci cand nu venim acasa mai multe zile- pot fi un asemeanea indiciu.
S-au spart apartamente in bloc.
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: mfior , utilizator 20:12, 20 Septembrie 2015
Buna dimineata !

Ati putea pune de forma un afis la intrarea in bloc (cum am mai vazut ) , bloc monitorizat cu camera video , dar mereu se va gasii un binevoitor , chiar fara sa intrebe cine este si care va deschide usa blocul . Ne confruntam cu aceeiasi problema .
La noi se practica amplasarea unei cutii pe care scrie ”RECLAME”, unde se pun toate materialele publicitare. Dupa ce de mai multe ori li s-a comunicat sa puna reclamele in cutia de la intrare, acum nici nu mai insista. Altii sunt smecheri. Spun ca e posta. Numai ca postasul are cartela de la interfon.
Am pus afis, l-au ignorat dupa care cineva l-a rupt.
Am sunat la firmele respective de fiecare data cand am gasit afise atarnate in clante.
Intr-adevar o mare parte din locatari sunt ... vinovati de faptul ca permit accesul oricui in scara, desi avem interfon. Chiar nu mai inteleg ce foklos avem ca am pus interfon :(
Am inntrebat la politie, bineinteles ca s-au spalat pe maini si au tratat subiectul cu ranjetul pe buze, pana la urma au spus sa punem afise. Insa au refuzat sa ne dea afise de ale lor -de care au afisat candva la intrarea in blocuri- referitor la masurile de protectie contra posibilelor spargeri. Deh, s-au arata extrem de plictisiti ca ii deranjez cu o asemenea intrebare :)
Va multumesc pentru raspunsuri tuturor.
Ultima modificare: Sâmbătă, 15 August 2015
EugeniaG, utilizator
In Franta nu au voie sa lase reclame fara aprobarea locatarului.La poarta sau usa este un afis"sans publicite"

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reclamele din cutia postala sau cele agatate de usa apartamentului aeg aeg Am fost plecata pentru 6 saptamani de-acasa si la intoarcere am gasit cutia postala de la parterul blocului, infundata cu fel de fel de reclame, iar ... (vezi toată discuția)
Lupta impotriva reclamelor agresive puse in usa si pe clanta usii Auteka Auteka Buna ziua Cunoasteti vreo lege care sa stopeze firmele (de la reclame de pizzerii pana la reclamele companilor mari) sa nu mai puna in mod agresiv zilnic tot ... (vezi toată discuția)
Montarea de cutii postale la 15 cm de usa apartamentului meu laviniadsc laviniadsc Locuiesc intr-un apartament situat la parterul unui bloc cu 9 etaje si 6 scari. La intrarea in fiecare scara a blocului este o distanta de aprox. 2 metri dupa ... (vezi toată discuția)