avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 961 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... variante obtinere procura/imputernicire in lipsa ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

variante obtinere procura/imputernicire in lipsa imputernicitului

Viitorul sot nu are stampila cu "definitiv si irevocabil" pe sentinta de divort. Am aflat care este procedura de obtinere.
Problema este: nu se poate obtine procura notariala pentru altcineva pentru ca munceste in strainatate (platforma ) si nu are acces la consulat.
Va rog sa ma ajutati : care pot fi varinatele prin care se poate delega o alta persoana pentru obtinerea actelor de la judecatorie? Care sunt si celelalte varinate ?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: andreeasf , utilizator 11:38, 11 August 2015
prin avocat, in baza contractului de asistenta juridica, care poate fi incheiat si online.
Multumesc de ajutor:)
Daca hotararea de divort a fost acum 12 ani si apelam la un avocat in baza contractului de asistenta juridica, se pot obtine documentele in max. 10 zile? Ca sa le putem depune in termenul legal la Starea Civila

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort in lipsa ContSters46325 ContSters46325 Locuiesc in strainatate. Dupa un an sunt in divort. Din pacate! Avocatul meu a primit de la mine o procura prin care sa ma reprezinte in toate cazurile ... (vezi toată discuția)
Sentinta de divort seme seme Buna ziua, locuiesc de 10 ani in Spania si doresc sa ma casatoresc aici cu un cetatean roman. am mai fost casatortita, am divortat dar am pierdut hotararea de ... (vezi toată discuția)