avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 937 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Sediu social - casa fara intabulare
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Sediu social - casa fara intabulare

Buna ziua,

Sunt in curs de cumparare a unei firme si as vrea sa pun noul sediu social la adresa de acasa. Problema este ca aceasta este o constructie noua (din 2010), am procesul verbal de terminare a constructiei, platesc impozit la primarie, dar nu am facut intabularea casei.
In acest caz, exista sansa sa mi se refuze stabilirea sediului social acasa?

Multumesc.
Cel mai recent răspuns: liamic43 , utilizator 08:19, 27 August 2015
La Registrul Comertului unde veti declara sediul social nu vi se va cere intabularea.
Pentru declarare sediu social se completează o cerere -anexa 2-CERERE DE ÎNREGISTRARE ȘI ELIBERARE A CERTIFICATULUI PENTRU SPATIU CU DESTINATIE SEDIU SOCIAL-trebuie să depuneți actul de proprietate(chiar fără întabulare)-

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Problema sediu social marius.radu85 marius.radu85 Salutare! Am si eu urmatoarea problema: nu pot inregistra sediul social deoarece exista deja o firma inregistrata in garsoniera mea. Mai pe larg: In ... (vezi toată discuția)
Despre autorizarea desfasurarii exercitiului comercial. andyn67 andyn67 Buna ziua.De curand am deschis un I.I, am facut sediul acasa si am declarat punctul de lucru intr-un spatiu pe care l-am inchiriat.Dupa ce am terminat cu toate ... (vezi toată discuția)
Sediu smeagull smeagull Buna ziua, Intreb pentru firma unui prieten: Vrea sa mute sediul firmei in jud. Brasov. In Brasov firma are un teren , pe care se afla in curs de ... (vezi toată discuția)