avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 458 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Credit nevoi personale, informatie falsa in privinta ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Credit nevoi personale, informatie falsa in privinta studiilor

buna.
am facut o mica "greseala" in momentul in care am fost intrebat la banca care sunt ultimele studii terminate...contextul fiind solicitarea unui credit de nevoi personale. am spus ca studii universitare...insa eu nu am dat licenta edci nu am terminat...
intrebarea mea este daca verifica acest aspect(suna la universitate?)... sau cat este de mare greseala?
Cel mai recent răspuns: oarecare65 , utilizator 02:21, 12 August 2015
aceasta "greseala" iti poate influenta scoringul, in sensul ca suma ce-ti poate fi acordata sa fie mai mare decat daca raspundeai conform realitatii. in prima faza, pentru tine, acesta poate fi un aspect pozitiv, insa la momentul rambursarii creditului s-ar putea sa nu mai fie asa pozitiv.
bancile fac verificari sau din analizele proprii pot afla care este realitatea.
nu imi creste sau imi scade suma... insa cred ca imi creste scoringul devenind mai eligib. sincer chiar am facut aceasta greseala fara sa consider ca poate influenta in vre-un fel...a fost instinctiv. nu stiu daca au totusi dreptul sa sune la universitate. ma gandesc pe de alta parte sa merg sa spun la banca

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum pot intenta proces unei universitati in romania Radu.Chialda Radu.Chialda Am absolvit Universitatea Alexandru Ioan Cuza in 2006 cu licenta in filosofie, apoi am urmat un master si un program de doctorat pana in 2014. Problema este ca ... (vezi toată discuția)
Ce presupune masterul,cum se desfasoara sbdcl sbdcl masterul cum se desfasoara?cum se tin cursurile ,de cate ori ,cum se dau examenele referatele,disertatia ce resupune?cu ce ne ajuta masterul? se poate prelungi ... (vezi toată discuția)
Universitatea spiru haret primavera1234 primavera1234 In data de 13.07.2009 am sustinut licenta la Universitatea Spiru Haret, Facultatea Finante-Banci, specializarea Banci, Frecventa redusa, ciclul de 5 ani de ... (vezi toată discuția)