avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 933 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Unde se achita cheltuieli judiciare sau catre stat?
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Unde se achita cheltuieli judiciare sau catre stat?

In cazul unor cheltuieli judiciare sau obligatii de plata catre stat din care o suma onorariu avocat, unde trebuie platita aceasta suma ?
M-am prezentat pentru achitare la urmatoarele institutii:judecatorie,trezorerie,barou,spit,primarie,dar se pare ca functionarii de la ghiseele respective nu-si cunosc atributiile de munca,pentru ca nimeni nu vrea sa-mi elibereze chitanta . Unde se platesc?si daca le achit cum fac dovada ca am achitat,unde trebuie depusa copia?ce se intampla daca nu platesc aceste cheltuieli?sunt foarte derutat

va multumesc,
cu respect
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:23, 13 August 2015

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa de barou irinman irinman Sunt reclamanta intr-un proces civil. Avocatul mi-a cerut o \'taxa de barou\" de 1000 de lei la inceputul actiunii. Dupa prima infatisare, cand s-a amanat ... (vezi toată discuția)
Plata cu card magdabarbu magdabarbu Administratorul firmei a platit cu cardul personal 2 facturi de la furnizori si raman in contabilitate cu sold ca si cand ar fi fost neachitate.In extrasul de ... (vezi toată discuția)
Plata amenda administrativa ContSters115808 ContSters115808 Buna seara , doresc sa stiu unde se pot plati aceste amenzi admnistrative ( furt calificat prev de art 208 alin 1 , art 209 alin 1 )? eu apartin de sect 2 si ... (vezi toată discuția)