avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 955 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... PROCEDURA RIDICARE POPRIRE
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

PROCEDURA RIDICARE POPRIRE

Buna ziua. Am avut o poprire pe conturile bancare. Am achitat toate datoriile si am obtinut de la executorul judecatoresc hartiile care atesta acest lucru. De atunci au trecut 10 zile. Din pacate, angajatii biroului nu au facut comunicarea catre banci si eu am in continuare poprirea activa. Ce cai legale pot urma pentru a grabi ridicarea popririi? Ii pot acuza de furt, avand in vedere ca ei imi iau bani din cont fara nicio motivatie legala? Multumesc
Cel mai recent răspuns: Cristian Mazilu , Consultant credite si finantari 23:40, 12 August 2015
Solicitati biroului executorului sa elibereze adresa de radiere a popririi destinata bancilor. Nu trebuie sa stati dupa ei sa o comunice, va pot preda dvs un exemplar, pe care sa il transmiteti la banca IN ORIGINAL, iar banca sa faca ridicarea popririi.

Atentie, sunt banci care percep comisioane de ridicare a popririi.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poprire cont nikolae28 nikolae28 Buna ziua ! In 2010 am facut un credit \"Prima casa\". La acel moment am fost obligat sa fac un depozit colateral de 1.006 lei, contravaloarea a trei rate la ... (vezi toată discuția)
Ridicare poprire pe conturi bancare diana_sal diana_sal poate cineva sa imi spuna daca exista vreo prevedere legala care obliga executorul sa emita o adresa catre banci pentru ridicarea popririi asupra conturilor ... (vezi toată discuția)
Poprire legala sau nu? flooderonline flooderonline Mi s-a trimis de catre un Executor judecatoresc : o comunicare in original (semnatura si stampila originale), o adresa in copie xerox (semnatura si stampila ... (vezi toată discuția)