avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 847 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii ordin de deplasare
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

ordin de deplasare

Va rog ajutati-ma!am urmatoarea situatie:2 ingineri romani in China.Pe ordinul de deplasare firma chineza nu vrea sa isi puna stampila(situatie intalnita si la cateva firma din Italia,Emiratele Arabe,Cehia...),deci ordinul de deplasare si decontul nu au stampila firmei unde lucreaza muncitorul/inginerul.Va rog dati-mi cateva sugestii!si daca exista ceva HG,OUG,Lege nr.../an.Multumesc anticipat,Angela
Cel mai recent răspuns: Angela D , Consultant resurse umane 12:09, 18 Ianuarie 2010
Va rog, nu ati mai aflat nimic nou ,referitor la ordin de deplasare in strainatate?chiar nu mai am solutii...dar Dvs?Multumesc anticipat,Angela
Si mie mi s-a pus intrebarea: in baza carei legi trebuie pusa stampila pe orice document unde semneaza reprezentantul firmei? De ce nu este valabila simpla lui semnatura?
Imi poate spune cineva?
1. Daca angajatorul stie sigur ca salariatul a fost in delegatie la unitatea respectiva din strainatate nu mai e nevoie de semnatuta si stampila.
2. Semnatura si stampila o cer birocratii finantisti si contabili care vin in control si resping asemenea documente care se supun legilor din Romania si nu legilor din China sau aiurea.
1. Daca angajatorul stie sigur ca salariatul a fost in delegatie la unitatea respectiva din strainatate nu mai e nevoie de semnatuta si stampila.
2. Semnatura si stampila o cer birocratii finantisti si contabili care vin in control si resping asemenea documente care se supun legilor din Romania si nu legilor din China sau aiurea.

Cata dreptate aveti Domnule Tudor Valeriu ! Asa este...
AngiF
tudorvaleriu a scris:

Domnule Tudor aveti dreptate ! ;)
:sorry: Intr-o societate totul depinde de politica implementata de angajator si increderea pe care o are fata de angajati.
Daca angajatul are bilet de transport dus intors, a rezolvat toate sarcinile de serviciu incluse in aceasta delegatie, este normal ca a fost in delegatie, pentu ca nu rezolva aceste probleme din pat ! :O
Va rog frumos, un angajat cand pleaca in delegatie foarte bine, sa plece cu acel oridin de deplasare dar fara stampile si alte floricele, la intoarcere vine frumos cu el la contabilitate si isi face decontul de deplasare, binenteles cu documentele justificative !!!
Ultima modificare: Duminică, 16 August 2009
Samoila Georgeta P.F.A., Consultant resurse umane

Alte discuții în legătură

Ordine de deplasare ang10 ang10 stiu cum se complecteaza aceste ordine, problema mea este ca nu stiu cum se pastreaza, adica se foloseste un registru special in care sa tine evidenta lor, se ... (vezi toată discuția)
Og 714/2018 Romeo Leahu Romeo Leahu OG. 714 / 2018 .se aplica doar bugetarilor sau si angajatilor de la privat .societati comerciale ? Am intrebat la mai multi contabili.si se pare ca nu sunt ... (vezi toată discuția)
Ordin de deplasare maraloiu maraloiu Buna ziua! Ordinul de deplasare tb completat in dublu exemplar?? Asa zice contabila mea. Sunt microintreprindere \" Intermedieri comertul electronic, ... (vezi toată discuția)