avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 570 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Restituirea garantiei
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Restituirea garantiei

in legatura cu restituirea garantiei dintr-un contract de munca.....in ziua de 27.07.2015 mi-am dat demisia de la ultimul loc de munca...langa cererea de demisie am facut si o cerere de restituire a garantiei.....in contract scrie ca restituirea garantiei se face in 10 zile....azi este data de 12.08.2015..nu am primit nici un raspuns...firma are sediul la ploiesti eu am lucrat la cluj...am sunat la ploiesti la contabilitate si mi-au spus ca nu au primit nici o cerere...ce pot face in cazul acesta eu am depus cererea pe data de 27.07.2015?
Cel mai recent răspuns: marus10 , utilizator 14:12, 12 August 2015
Fie sesizati ITM-ul in legatura cu refzuul de a vi se restitui garantia , fie promovati o actiune in instanta avand ca obiect obligarea societatii la restituirea garantiei sau mai depuneti o noua cerere de restituire.
va multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

"garantie" intr-un contract de munca Alina Barbu Alina Barbu Buna ziua!M.am angajat in luna decembrie si la sfarsitul lunii am primit decat jumatate de salariu iar diferenta mi.au oprit.o ca fiind o garantie si mi.o ... (vezi toată discuția)
Cum pot recuperea garantia? leuca_luminita leuca_luminita O cunostinta a lucrat 5 ani la o societate comerciala ca sofer pe o masina de distributie produse alimentare. In fiecare luna pe fluturasul de salariu ii ... (vezi toată discuția)
Demisie nixnix nixnix buna ziua am o intrebare si va rog daca se poate sa mi dati un raspuns din august 2012 si pana la data de 29 dec 2012 am lucrat la un magazin ,patronul ... (vezi toată discuția)