avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 827 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Debransare Radet
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Debransare Radet

buna ziua, ma confrunt cu o situatie cel putin ciudata pe care eu si ceilalti locatari nu o putem concepe.avem datorii la radet ca multe alte asociatii de proprietari.fara somatie sau ordin scris de la sectie au venit 3 lucratori la presedintele asociatiei cerand cheia de la subsol pentru o verificare la contoare.de buna credinta presedintele a dat cheia si sa trezit dupa ce au plecat ei fara sa spuna absolut nimic ca nu mai curgea apa la robinet.este normala o astfel de tactica?
Cel mai recent răspuns: elenazan , utilizator 15:02, 12 August 2015
Este foarte normala situatia,din moment ce stiti ca aveti datorii ar fi trebuit sa va asteptati la oprirea apei calde.Cititi impreuna cu presedintele contractul pe care-l aveti cu Radet si veti vedea ca sunteti obligati sa permiteti accesul angajatilor la robineti.Cum ati fi dorit sa se procedeze?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Obtinere convorbire telefonica de la dispeceratul apaterm roredrosu roredrosu Buna ziua, In urma defectiunii la calorifer, am coborat la subsol pentru a goli instalatia sa poata repara instalatorul chemat pentru aceasta. La subsol ... (vezi toată discuția)
Calitatea apei calde - probleme majore helloween helloween Buna ziua, Imi cer scuze anticipat daca subiectul a fost discutat, dar in urma cautarilor nu am regasit punctele pe care doresc sa vi le prezint si ... (vezi toată discuția)
Apa rece oprita abuziv de presedinte de bloc Maria00 Maria00 Buna ziua Bloc cu 2 scari, o singura Asociatie, 1 singur apometru de Apa la subsolul scarii 1. Scara 1 si scara 2 se despart in 2 Asociatii, ramane un ... (vezi toată discuția)