avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 659 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Repaus saptamanal 48 ore
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Repaus saptamanal 48 ore

Conform noilor reglementari, repausul saptamanal trebuie sa fie de 48h consecutive.
Intrebarea mea este daca un angajat lucreaza sambata in intervalul 7-14, apoi intra la lucru luni de la ora 14, se considera perioada de sambata ora 14-pana luni ora 14 repaus saptamanal?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:44, 13 August 2015
Da, perioada respectiva este considerata perioada de repaus saptamanal.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Codul muncii - timpul liber Ana 2007 Ana 2007 Buna ziua. Am o intrebare legata de programul de lucru. Daca un angajat lucreaza 7 ore de luni- vineri in prima saptamana si urmatoarea saptamana lucreaza 7 ... (vezi toată discuția)
Pentru un program de lucru inegal, de ex de luni pana vineri ... corina.slav corina.slav Pentru un program de lucru inegal, de ex de luni pana vineri 7 ore si sambata 5 ore, pentru a face 40 ore/saptamana, este necesara acordarea de doua zile ... (vezi toată discuția)
Repausul saptamanal AphisG AphisG Buna ziua, Cunosc partea de legislatie a muncii in ceea ce priveste repausul saptamanal insa aici este o prevedere care mi se pare destul de vaga. Iau ... (vezi toată discuția)