avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 913 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Angajatorul a omis o \\"procedura interna\\"
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Angajatorul a omis o "procedura interna"

Buna ziua,

Sunt pe finaulul unui training care a durat 1 an, dupa care mi s-a comunicat ca voi fi transferat pe post si sunt obligat prin act additional sa nu parasesc firma timp de 2 ani. Dar angajatorul a "omis" sa ma anunte in momentul semnarii contractului ca voi fi transferat pe post dar timp de 3 luni nu voi fi transferat si pe grila de salarizare. Intrebarea este daca sunt obligat sa suport aceasta noua conditie, deoarece am semnat acel act additional pentru 2 ani.

Va multumesc,
Cel mai recent răspuns: cosmyn90 , utilizator 09:41, 13 August 2015
Nu sunteti obligat sa semnati un act aditional de modificare a felului si locului muncii.
Scopul meu nu este Acela de a fi in training inca 3 luni. Deja imi fac munca de 2 luni foarte bine. Doar ca HR-ul a luat aceasta decizie, nu viitorul meu sef. Scopul este sa castig bani, in actuala companie sau in alta. Salariul din timpul trainingului fiind unul foarte mic. Nu-mi permit sa ajung pe timp de iarna tot cu salariul acesta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acti adițional pentru training Costin A. Costin A. Bună ziuă. Am semnat un contract cu un angajator în data de 14 Noiembrie 2016, acuma doresc sa închei contractul la mai puțin de 3 luni (adică încă ... (vezi toată discuția)
Schimbare in functie fara semnatura angajatului afrodita2us afrodita2us Este legal daca eu am fost Adjunct Sef de Magazin ca functia mea sa fie schimbata fara semnetura mea in Sef de Tura? Mentionez ca actul additional pe care am ... (vezi toată discuția)
Litigiu de muncã aksorip aksorip La desfacerea disciplinară a CIM într-o Instituţie publică se poate referii la pct. ca şi încălcate la duoă FP ? Mai precis :Pentru mine există CIM ... (vezi toată discuția)