avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 942 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Etica avocatului,dupa ce mi-a luat banii pe ...
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Etica avocatului,dupa ce mi-a luat banii pe consultatie, nu a vrut sa ma ajute cu cazul meu.

Am platit consultatia la un avocat roman, i-am spus de la inceput ce bani am si mi-a spus ca-mi va lua cazul, ca ma va ajuta, promisiuni, dar dupa ce am platit consultatia nu a vrut sa-mi mai ia cazul, zicandu-mi un pret de peste 2000 eur, in timp ce avocatii de aici iau intre 600-1500 eur pe penal. Mi se parea corect sa-mi spuna de la inceput pretul, nu sa-mi ia banii de "consultatie" si dupa aceea sa nu faca nimic. Nu mi se pare corect sa platesti consultatii pt a-ti spune pretul, e ca si cum cand te duci la magazin platesti vanzatorului 5 euro pt ati spune cat costa o pereche de pantofi.
Ultima modificare: Joi, 13 August 2015
ContSters366675, utilizator
Banuiesc ca ati platit consulatia pentru a se evalua cazul dvs. si a vfi se spune exact ce sanse aveti in a obtine rezultatul pe care il urmariti.
In cazul in care avocatul, dupa ce studiaza dosarul, apreciaza ca dosarul dvs. necesita multa munca si timp, acestuia ii este permis sa va stabileasca un onorariu, pe care dvs. il acceptati sau nu.
Comparatia cu pretul din magazin e nepotrivita, intrucat munca celor doi: vanzator si avocat, e foarte diferita.
Daca ati gasit avocati care percep onorarii mai mici, e bine sa va adresati acestora.
~ Conținut șters la cerere ~
Sunt destui avocati care nu-mi iau bani pe consultatie, imi spun de la incept cat ma costa. La o densitate de 1 avocat la 150- 200 locuitori, e concurenta mare.
Ultima modificare: Joi, 13 August 2015
ContSters366675, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Restituire pantofi cumparati la pret redus din greseala romeo mart romeo mart pe data de 27 noiembrie am cumparat de la un magazin care este in lant de magazine cu sediul central in BUCURESTI o pereche pantofi care costau 300 lei . la ... (vezi toată discuția)
Cine plateste transportul in cazul retragerii din contract? Vladimir1_83 Vladimir1_83 Exemplu: S-a achizitionat o pereche de pantofi de la un magazin on-line. Clientul a platit curierului valoarea pantofilor + serviciile de curierat. In ... (vezi toată discuția)
Reclamatie opc alinbaltag alinbaltag Am si eu o rugaminte la dvs. am achizitionat o pereche de ghete dintr-un showroom al unui magazin online. In momentul in care le-am primit am probat gheata ... (vezi toată discuția)