Interventie moderator
@amvirdan
Va raspund aici
pentru toate topicurile in care scrieti cate o propozitie cu totul generala si care nu va demonstreaza competenta.
Iata ce raspuns i-ati dat utilizatoarei din acest topic, utilizatoare care intreba clar si precis:
....Doresc sa stiu daca este posibil daca exista o lege care stabileste precis cum se fac incasarile ca sa pot sa am un argument serios de discutie cu dansul .
Iar dv. raspundeti:
Cea mai sigura metoda este sa aveti restanta zero de azi inainte.
Ati incalcat punctul 2.4 din Regulamentul forumului care spune:
2.4. Posturile fara continut sau cu continut inutil, care nu folosesc discutiei ([de acord], [super], „asa e”, postarile laconice precum si cele care repeta un raspuns deja postat la problema in discutie sunt uneori enervante. Posturile trebuie sa fie bazate pe argumente, si sa aduca un plus de valoare discutiei.
Desigur ca, in mod inevitabil, raspunsurile vor contine o doza de subiectivism datorata interpretarii sau practicii proprii, insa ne-am dori sa nu sustii pozitii categorice fara sa aduci argumente in acest sens (de exemplu: „Cota de participare la profit a salariatilor este considerata venit asimilat salariului?” „Da” ). Asemenea mesaje pot fi sterse fara vreo notificare catre utilizatorul in cauza.
.... si ca moderator am dreptul sa sterg mesajele care nu aduc
plus de valoare, care nu sunt argumentate fie si gresit, ca al dv. in cazul de fata.
Utilizatoarea nu a intrebat despre metoda si cum ar fi bine ca sa nu fie rau, ci a intrebat concret daca exista o lege. Daca nu stiti, daca nu puteti sa cautati, daca nu aveti timp sa va aplecati asupra unui raspuns concret, atunci, va rog, sa nu mai postati in forum de dragul punctajului.
Nu eu v-am denigrat, ci singur va afectati valoarea.
Eu imi permit sa mai dau raspunsuri gresite sau incomplete si imi asum corectia din partea celorlalti participanti la discutie mai capabili decat mine pentru ca nu urmaresc niciun interes profesional.
Dv. nu va puteti permite acest lucru.
Prietenii stiu de ce, iar eu v-am facut un bine stergandu-va un raspuns inadecvat.
Dar daca insistati, pot sa va las un timp sa va demonstrati valoarea, atentionandu-va
in avans ca, procedand ca in acest exemplu, incalcati acest punct 2.4 din Regulament.
Si trebuie sa mai stiti un lucru. Acesta este un forum in primul plan profesional si abia in plan secund de taclale.