avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 650 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Carte de munca pierduta
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Carte de munca pierduta

Am o întrebare în legatură cu pierderea carţii de muncă!
Întrucat, firma la care am lucrat s-a dizolvat,am fost la Arhiva Naţionala care ne-a indrumat spre Registrul Comerţului, nici aici nu mi-au fost oferite informaţiile de care am avut nevoie. Cum aş putea dovedi că am lucrat cu carte de muncă în perioada 1983-1991?

Va mulţumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: lutadorin , utilizator 16:31, 4 Ianuarie 2016
Despre ce societate este vorba?
SC MIC IND SA . Suceava
Societatea este activa si are sediu, potrivit site-ului Ministerului de Finante, in Str. ALEXANDRU CEL BUN 47 SUCEAVA .

Prin urmare, va puteti adresa societatii direct.
Am mers la această adresă si este o cladire veche cu un spaţiu dat în chirie. Domnii care au inchiriat spaţiul, nu ştiu nimic despre această societate dar au precizat ca au mai venit oameni sa intrebe de ea. Am cautat si pe internet date de contact şi sunt 2 nr. de telefon. La unul dintre numere nu raspunde nimeni iar la celalat zice ca este greşeala. Am primit şi de la Arhiva Naţionala un nr. de telefon ,la fel nu raspunde nimeni!
Ultima modificare: Joi, 13 August 2015
lutadorin, utilizator
Singura solutie este sa va deplasati la Registrul Comertului sa vedeti daca au un nou sediu sau daca au numit un lichidator/administrator judiciar.

Alte discuții în legătură

Recuperare carnet de munca nicoleta.23 nicoleta.23 Buna ziua! Cum poate fi recuperat un carnet de munca daca firma a dat faliment si nu mai poate fi contactata. Mentionez ca de la ITM mi-au spus ca nu au ... (vezi toată discuția)
Unde găsesc arhivele de la tc-ind craiova Valentina254 Valentina254 Arhivele de la TC-ind craiova pt a recupera o adeverinta de vechime (vezi toată discuția)
Adeverinta conditii de munca Rudy08 Rudy08 Buna ziua, am lucrat in perioada 1983-2003 la o societate care s-a desfiintat in judetul Suceava. As dorii sa stiu cum pot face rost de adeverinta care sa ... (vezi toată discuția)