avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 650 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... Adeverinta conditii de munca
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

Adeverinta conditii de munca

Buna ziua, am lucrat in perioada 1983-2003 la o societate care s-a desfiintat in judetul Suceava. As dorii sa stiu cum pot face rost de adeverinta care sa ateste conditiile de munca (grupa de munca) cu care am fost incadrat in acea perioada.
Va multumesc.
Ultima modificare: Miercuri, 11 Februarie 2015
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 18:58, 11 Februarie 2015
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Trebuie gasita arhiva societatii respective,care a fost preluata de o societate(firma...),apoi pe baza unei cereri si a unor copii xerox de pe cartea de munca,buletin si alte acte cerute (o taxa in bani) se elibereaza adeverinta respectiva.O zi buna.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Intrebati si la Arhivele nationale din judetul dvs.
De la Registrul comertului puteti afla lichidatorul firmei, prin care puteti afla firma care a preluat arhiva.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Adeverinta grupa de munca aur19 aur19 Buna Ziua, Ma numesc Aurora si ma confrunt cu problema obtinerii unei adeverinte pentru grupa de munca. Firma la care am lucrat nu mai exista. Cine mai ... (vezi toată discuția)
Carte de munca pierduta lutadorin lutadorin Am o întrebare în legatură cu pierderea carţii de muncă! Întrucat, firma la care am lucrat s-a dizolvat,am fost la Arhiva Naţionala care ne-a ... (vezi toată discuția)
Recunoasterea grupelor de munca rat maria rat maria Va rog sa-mi spuneti cum trebuie procedat in situatia urmatoare : un angajat al unui santier de constructii , in functia de sef depozit , beneficiaza de HG ... (vezi toată discuția)