avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 759 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Custodie comuna
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Custodie comuna

Buna ziua. Va rog sa ma ajutati. Cum as putea sa fac sa obtin eu custodia copilului? Daca nu se prezinta la nici un termen, cui i se acorda custodia?
Cel mai recent răspuns: proastasatului , utilizator 11:56, 14 August 2015
Custodia poate fi unica doar in cazuri exceptionale
Neprezentarea înseamnă dezinteres. Cu siguranţă, autoritatea părintească o primeşte cel interesat.
neprezentarea la termene nu echivaleaza cu dezinteresul pentru copil.
Dar ce? Ce ar înseamna dacă nu te interesează procesul în care se stabilește felul în care părinții exercita autoritatea parinteasca? A, ca nu te poți prezenta din diferite motive inteleg, însă dacă te interesează trimiți un înscris, împuternicesti pe cineva sa meargă în locul tău, te aperi, te agiți..
E ca la ședința cu părintii dar și mai serios, înțelege dirigintele ca nu te.poți prezenta o data/la un termen, dar dacă nu te vede niciodată, ce înseamnă?
Ultima modificare: Vineri, 14 August 2015
gi-jane2, moderator
Poate momentan nu stie de existenta procesului, nu a fost citat corespunzator, pot fi diferite motive. Dupa cum spuneati, isi poate alege un reprezentant, userul nu ne da detalii. Personal mi se pare aberant sa pierzi custodia pentru un viciu de citare de ex.

Alte discuții în legătură

Copil minor- celalalt parinte nu isi da acordul pentru diferite activitati ff75 ff75 Buna ziua - sunt un parinte de copil minor si in urma divortului am custodie comuna si domiciliul la mine.Celalalt parinte nu se intereseaza de soarta ... (vezi toată discuția)
Custodie comuna ContSters291831 ContSters291831 Buna ziua, Am si eu o intrebare:dupa divort,din cauza neprezentarii mele,sotia a obtinut custodie totala asupra fetitei de 5 ani.Daca este sotia de acord se ... (vezi toată discuția)
Custodie comuna cristi068 cristi068 Am un proces pe rol cu fosta sotie (autoritate parinteasca comuna si program vizitare) la care ea se tot opune ba mai mult prin avocatii ei imi transmit ca nu ... (vezi toată discuția)