avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 425 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Administratia financiara
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Administratia financiara

(Incheiati declaratie notariala pe proprie raspundere ca nu mai detineti in fapt si in drept bunul mobil ca urmare a tranzactionarii acestuia
In baza declaratiei notariale,solicitati la administratia fiscala radierea auto la cerere
Autoritatea urmeaza sa dispuna radierea auto-conditinat de achitarea tuturor debitelor in evidenta ) Daca fac aceasta declaratie notariala scap doar de impozitul anual pe masina?dar pentru radierea masini din datele politiei ma ajuta?

Alte discuții în legătură

Vanzare masina coco45 coco45 buna ziua.in anul2013 am vindut o masina prin contract vinzare cumparare facut de mina(nu la birouri specializate,prostia mea),am fost si la biroul taxe si ... (vezi toată discuția)
Instrainarea unei masini care la impozit a ramas tot la mine.ce pot face? luciamonica luciamonica Acum 2 ani am instrainat o masina.Urma ca in cateva luni sa vina sa obtina CF dar din pacate nu s-a intamplat asa masina ramanand la impozit si Politie tot ... (vezi toată discuția)
Cum scap de acest impozit? mirella28 mirella28 am locuit la brasov unde prin anii 2002 am avut o dacie 1300, pe care am vandut-o ca piese de schimb dar mai am nici un document si nici nu am radiat-o de la ... (vezi toată discuția)